Frużelina porzeczkowa

Frużelina porzeczkowa

Frużelina porzeczkowa

                                                 Frużelina porzeczkowa Kiedyś robiłam tylko soki lub dżemy z porzeczek, teraz więcej robię frużeliny, uwielbiam owoce w żelu, którymi przekładam ciasta. Do frużeliny użyłam cukru białego kryształ Polski cukier. Poczytajmy na stronie jak słodzić . CZYTAJ Składniki : czarna porzeczka - 4 kg żelatyna - 14 łyżeczek woda do żelatyny - 1 szkl... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Danusi

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.