Zupa grzybowa na zakwasie z kiszonej kapusty

Zupa grzybowa na zakwasie z kiszonej kapusty

Zupa grzybowa na zakwasie z kiszonej kapusty

Przepis na : obiad

Zupa grzybowa na zakwasie z kiszonej kapusty Składniki: Suszone podgrzybki, borowiki – 120g Woda do namoczenia grzybów – około 500ml Seler – ½ korzenia Pietruszka – 2 korzenie Marchew – 2 sztuki Ziemniaki – 2 sztuki Czerwona soczewica – 4 łyżki Zakwas z kiszonej kapusty – 600ml Czosnek – 2 ząbki Suszony majeranek, sól, pieprz, ziele angielskie, liść laurowy Śmietana 12% - 3 łyżki Koperek Masło – 2 łyżki Wykonanie: Suszone grzyby namoczyć w letniej wodzie, a następnie ugotować do miękkości. Grzyby odsączyć i pokroi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Bon Appetit

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!

Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.

Czytaj dalej...

Najlepsze przepisy na Święta

Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.