Rafaello z kaszy jaglanej

Rafaello z kaszy jaglanej

Rafaello z kaszy jaglanej

Przepis na : podwieczorek

Jaglane rafaello Składniki: Kasza jaglana – 1 szklanka Mleko – 2 szklanki Masło – 1 łyżka Miód – 3 łyżki Migdały – 1 szklanka Wiórki kokosowe Kresto – 1 szklanka Wykonanie: Kaszę jaglaną dokładnie wypłukać, a następnie gotować w mleku z miodem do momentu, aż kasza wchłonie całe mleko. Następnie dodać masło, 1/2 szklanki wiórków kokosowych i całość dokładnie wymieszać.  Z kaszy uformować kuleczki, a do środka każdej z nich włożyć migdał. Kuleczki obtoczyć w kokosie i schłodzić przez 2h w lodówce.  ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Bon Appetit

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.