Drobiowe zraziki mielone

Drobiowe zraziki mielone

Drobiowe zraziki mielone

Drobiowe mielone to dobry pomysł na danie główne z duszonymi warzywami i tłuczonymi ziemniaczkami smakują rewelacyjnie! SKŁADNIKI: 1 podwójna pierś z kurczaka 1 łyżeczka suszonego lubczyku 1/2 łyżeczki pieprzu czarnego mielonego 1 płaska łyżeczka soli 2 łyżki tartej bułki 1 jajko 2 łyżki oliwy WYKONANIE: mięso mielimy na dużych oczkach, dodajemy przyprawy, jajko i bułkę, dokładnie mieszamy, formujemy zrazy(można dodatkowo obtoczyć je w bułce) i smażymy na rozgrzanym tłuszczu. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Beaty

Autor

BeataBeata

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, bułki, tarta, zrazy, mięso mielone, mięso, drobiowe, pierś, piersi, kurczak, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, mielone z warzywami, kurczak z warzywami, dania z piersi kurczaka, dania z kurczakiem, mięso duszone

Inne przepisy z Kuchnia Beaty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.