Twarożek na słono z rzodkiewką i cebulką

Twarożek na słono z rzodkiewką i cebulką

Twarożek na słono z rzodkiewką i cebulką

Przepis na : śniadanie

Mój ulubiony twarożek z rzodkiewką i dużą ilością śmietany, mniam Składniki (na 6-8 kanapek) 250 g półtłustego twarogu około 250 ml śmietany 6 rzodkiewek mała cebulka sól i pieprz do smaku rzeżucha – do ozdoby listonic_type='fooddrink';listonic_theme='addToShoppingList1';listonic_content='250 g półtłustego twarogu około 250 ml śmietany 6 rzodkiewek mała cebulka sól i pieprz do smaku rzeżucha - do ozdoby'; document.write(" "); Krok 1 Cebulkę oraz rzodkiewkę kroimy w drobną kostkę. Krok 2 Do twarożku dodajemy ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Bazylii

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.