Kapuśniak z przewagą świeżej kapusty

Kapuśniak z przewagą świeżej kapusty

Kapuśniak z przewagą świeżej kapusty

Sposób żeberka z dużą ilością mięsiwa na bulion 1 mała główka białej kapusty garść kapusty kiszonej 5 ziemniaków 3 marchewki 1 pietruszka kawałek selera 2 małe cebule 2 listki laurowe 6 ziarenek pieprzu 4 ziarna ziela angielskiego majeranek sól 2- 3 łyżki koncentratu pomidorowego Sposób  Gotujemy rosół. Żeberka zalewamy wodą, dodajemy liście laurowe, pieprz, ziele angielskie, odrobinę soli. Gdy mięso będzie miękkie wyciągamy je z rosołu, oddzielamy od kości i ponownie wrzucamy do wywaru, dodajemy ziemniaki i... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchenne aromaty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.