Duszone brzoskwinie

Duszone brzoskwinie

Duszone brzoskwinie

2 większe brzoskwinie 1 łyżeczka masła szczypta soli i cynamonu 1 łyżka ksylitolu ok. 50 ml wody Brzoskwinie kroimy na mniejsze kawałki. W rondelku topimy masło i podsmażamy na nim brzoskwinie. Dodajemy przyprawy, ksylitol i wodę. Dusimy ok. 10 minut, najlepiej pod przykryciem, mieszając, aby brzoskwinie się nie przypaliły. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kucharzyca

Warto przeczytać

Składniki E - sprawdź, co kryje się pod chemicznymi dodatkami do żywności

Chemiczne dodatki do żywności potocznie nazywane „składnikami E” zostały dopuszczone do użytku przez instytucje Unii Europejskiej i są one uznawane za bezpieczne i dozwolone do użycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.