Spaghetti z cukinią i pulpecikami z indyka

Spaghetti z cukinią i pulpecikami z indyka

Spaghetti z cukinią i pulpecikami z indyka

Delikatne w smaku pulpeciki, soczyste w środku i chrupiące z zewnątrz, a przede wszystkim zdrowsze od tradycyjnych, bo przygotowane z chudej piersi z indyka oraz smażone całkowicie bez tłuszczu! Świetnie smakują w towarzystwie makaronu z dodatkiem lekkiej i kruchej cukinii ciętej na kształt spaghetti, dzięki której makaron prezentuje się niezwykle apetycznie i kolorowo. Całość smakuje naprawdę wybornie! 4 porcje: Pulpeciki: * pierś z indyka- 400 g * kasza manna- 4 łyżki * sól, słodka papryka, suszona bazylia- po 1... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kraina Miodem Płynąca

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.