Karp na parze

86
  • Karp na parze
  • Karp na parze

    Na wigilijnym stole w większości polskich domów nie może zabraknąć karpia. Jest to jednak ryba ciężka do strawienia, a jeśli dorzucimy do tego panierkę i smażenie to nasz żołądek i wątroba ma co robić. Jeśli chcemy im oszczędzić nieco pracy lub po prostu jesteśmy na diecie sięgnijmy po rybę przygotowaną parze. Gwarantujemy, ze karp nic nie traci na swoim smaku, a jest znacznie lżejszy w trawieniu.Potrawa wolna od glutenu.Ilość porcji: 2Przygotowanie: 15 minut + godzina potrzebna na zamarynowanie rybySkładni... Czytaj dalej na blogu Kolizje Smaków


    Tematycznie do tego przepisu

    • Ciasta na Święta Bożego Narodzenia
      Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

      Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

    • Najlepsza dieta na zimę
      Najlepsza dieta na zimę

      Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

    • Dieta dla rzucających palenie
      Dieta dla rzucających palenie

      Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

    • 15 przepisów na karpia
      15 przepisów na karpia

      15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

    Inne przepisy z Kolizje Smaków

    Dodaj komentarz