Tagliatelle ze szpinakiem i fetą

Tagliatelle ze szpinakiem i fetą

Tagliatelle ze szpinakiem i fetą

Przepis na : obiad

... czyli zielona uczta! Fajny pomysł na szybki obiadek :) Składniki: -opakowanie makaronu tagliatelle (lub innego, np. penne) mój makaron był z dodatkiem lubczyku :) -300g świeżego szpinaku -200g jogurtu greckiego -200g sera feta -2 ząbki czosnku -oliwa z oliwek lub olej -sól, pieprz, oregano, zioła prowansalskie Wykonanie: Makaron gotujemy "al dente" według przepisu z opakowania. Szpinak płuczemy pod bieżącą wodą, odcinamy łodyżki i siekamy. Na oliwie podsmażamy 2 ząbki czosnku - wyciśnięte lub drobno pokrojone... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu KasiekGotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.