Żółta fasolka szparagowa zasmażana w bułce tartej i jajku

Żółta fasolka szparagowa zasmażana w bułce tartej i jajku

Żółta fasolka szparagowa zasmażana w bułce tartej i jajku

Sezon na fasolkę szparagową trwa. To proste, smaczne i bogate w wartości odżywcze danie. Zdecydowanie polecam! Składniki na żółtą fasolkę szparagową zasmażaną w bułce tartej i jajku (2 porcje): żółta fasolka szparagowa ok. 250 g bułka tarta jajko Ugotować fasolkę w osolonej wodzie (około 20 minut). Podsmażyć na patelni bułkę tartą, zmieszać razem z ugotowaną fasolką. Wbić jajko i wymieszać, smażyć do ścięcia się jajka. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Karola gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.