Łosoś w sosie śmietanowo - koperkowym

Łosoś w sosie śmietanowo - koperkowym

Łosoś w sosie śmietanowo - koperkowym

Miałam ochotę zrobić rybę i uparłam się, żeby kupić filet z mintaja, ale okazało się, że nie mogę tego zrobić, więc alternatywą był łosoś. Nie do końca wiedziałam ile on kosztuje, jednak ryba ta warta jest każdych pieniędzy :)  Składniki na łososia w sosie śmietanowo - koperkowym (3 porcje): filet z łososia około 700 g pieprz sól łyżka soku z cytryny sos: 200 ml śmietany 12 % ząbek czosnku łyżka lub dwie posiekanego koperku sól Na początku należy przygotować sos, aby schłodził się on podczas przygotowywa... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Karola gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.