Krem z prawdziwków posypany parmezanem i natką pietruszki

Krem z prawdziwków posypany parmezanem i natką pietruszki

Krem z prawdziwków posypany parmezanem i natką pietruszki

Grzybki dostałam zamrożone od babci, rodzinne zbiory. Uwielbiam grzyby toteż od razu wiedziałam jak je wykorzystać. Od razu przypomniały mi się wycieczki na grzybobranie do lasu :) Chętnie bym pojechała, choćby zaraz. Tym razem zdecydowałam się na zupę krem. Składniki na krem z prawdziwków posypany parmezanem i natką pietruszki (4 porcje): prawdziwki mrożone (lub świeże) około 600 g 3 marchewki 3 pietruszki seler, por, kapusta (opcjonalnie) 2 łyżki natki pietruszki 4 łyżki startego parmezanu duża cebula 1/2 szklank... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Karola gotuje

Autor

Karolina Huber GrocheckaKarolina Huber Grochecka

Jestem pasjonatką gotowania i zapraszam wszystkich zakręconych tą tematyką :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

grzyby, krem, zupa, zupa krem, seler, śledź, kapustą, sałatka do obiadu, smoothie, obiad, sałatki, sałatka, marchewka, zupa z selera, krem z pora, zupa warzywna, warzywa na patelnie, sałatka z marchewką, sałatka z marchewki, śledź w śmietanie, sałatka z selerem, sałatka warzywna, salatki warzywne

Inne przepisy z Karola gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.