Udka kaczki duszone w soku jabłkowym / Spiced braised duck legs

Udka kaczki duszone w soku jabłkowym / Spiced braised duck legs

Udka kaczki duszone w soku jabłkowym / Spiced braised duck legs

Przepis na : obiad

Dziś przedstawiam kolejny przepis z książki Gordona Ramsaya „Bread Street Kitchen”, tym razem sięgnęłam po kaczkę duszoną w soku jabłkowym i bulionie, z warzywami i aromatycznymi przyprawami. Długo pieczone udka dosłownie rozpływają się w ustach, to danie jest genialne w swojej prostocie. Zapewniam, że każdy poradzi sobie z nim doskonale. Zapraszam! Scroll down for recipe in English Udka kaczki duszone w soku jabłkowym (8 porcji) Składniki: 8 kaczych udek ze skórą 1 łyżka oleju roślinnego 2 marchewki, obrane i z gr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu karmelowy

Warto przeczytać

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta jabłkowa

Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.