Black Forest czyli moja jeżynowa impresja

Black Forest czyli moja jeżynowa impresja

Black Forest czyli moja jeżynowa impresja

koktajl powstał zeszłej nocy: 6-7 jeżyn 4cl wódki 2-3cl espresso ristretto  1cl syrop cukrowy 4 cl śmietanka 36% lub skondensowane niesłodzone mleko Jeżyny wymadlerować dodać wódkę, espresso i syrop cukrowy. Wszystko wyszejkerować z lodem i przelać do kieliszka koktajlowego. Na koniec wyszejkerować śmietankę i wlać delikatnie na koktajl. Wszelkie wzory dozwolone.  Był pyszny... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Jemy Pijemy

Warto przeczytać

Kawa, szkodzi czy pomaga?

Spożycie kawy stało się powszechne głównie dzięki jej smaku i aromatu oraz właściwości pobudzających.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.