Jak zrobić perfekcyjny stek z polędwicy wołowej, który będzie rozpływał się w ustach?

Jak zrobić perfekcyjny stek z polędwicy wołowej, który będzie rozpływał się w ustach?

Jak zrobić perfekcyjny stek z polędwicy wołowej, który będzie rozpływał się w ustach?

Przepis na : kolacja

Mięso i zmiemniaki to nie tylko ulubione składniki obiadu Polaków, ale najprawdopodobniej 90% mieszkańców świata zachodniego. Różnica pomiedzy krajami zachodnimi a Polską jest taka, że większość konsumowanego w Polsce mięsa to wieprzowina. W Polsce nie ma tradycji chowu bydła. Na pewno nie takiego, które pozwoliłoby na masowe uzyskanie wołowiny wysokiej jakości. „Dobra” wołowina jest więc luksusem. Wiem jednak, że zainteresowanie nią rośnie a portfele, co niektórych Polaków są coraz grubsze więc mie... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Jem więc Jestem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.