SPAGHETTI A'LA CARBONARA - UROZMAICONA MASCARPONE

SPAGHETTI A'LA CARBONARA - UROZMAICONA MASCARPONE

SPAGHETTI A'LA CARBONARA - UROZMAICONA MASCARPONE

WYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 15 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 13 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 4 Składniki: 400 g makaronu spaghetti, 250 g serka mascarpone, 3-4 żółtka, większy ząbek czosnku,  3 plasterki boczku, łyżeczka rozmarynu, sól,  pieprz, 50 g tartego sera twardego (typu pecorino), odrobina oliwy, łyżka posiekanej natki pietruszki . Przygotowanie: Makaron gotuję al d ente.  Boczek kroję w paski, czosnek siekam, podsmażam na odrobinie oliwy.  Dodaję mascarpone, dobrze ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu JejKuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.