RATATOUILLE

RATATOUILLE

RATATOUILLE

WYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 60 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 15 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 4-8 Składniki: nieduży bakłażan, dwie średnie cukinie, po jednej czerwonej i zielonej papryce średniej wielkości, sól, 6 łyżek oleju, 2 duże pomidory, 2 małe cebule, 2 ząbki czosnku, 2 łyżeczki ziół prowansalskich, pieprz świeżo mielony, pęczek posiekanej natki pietruszki. Przygotowanie: Bakłażana kroję w kostkę, mieszam z łyżką soli, odstawiam na 30 minut, następnie odcedzam na durszlaku z puszczonego soku.... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu JejKuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.