MAKARON Z ŁOPATKĄ WIEPRZOWĄ W SOSIE

MAKARON Z ŁOPATKĄ WIEPRZOWĄ W SOSIE

MAKARON Z ŁOPATKĄ WIEPRZOWĄ W SOSIE

WYKONANIE: ŁATWE  PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 40 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 21 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 3-5 Składniki: 300 g makaronu, ciemny sos uniwersalny Łowicz, 50 dag pieczarek, średnia papryka czerwona, 40 dag łopatki wieprzowej, średnia marchewka, mała cebula, łyżka oleju, sól, papryka ostra, papryka słodka, majeranek, odrobina wody, garść posiekanej natki pietruszki. Przygotowanie: Mięso, marchewkę i paprykę kroję w drobną kostkę, pieczarki w ćwiartki (chyba, że są wielkie - to nieco drobni... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu JejKuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.