Zupa fasolowa z mięsem mielonym, pieczarkami i porem

Zupa fasolowa z mięsem mielonym, pieczarkami i porem

Zupa fasolowa z mięsem mielonym, pieczarkami i porem

Jest to zupa z cyklu: co miałam to wrzuciłam do garnka, chociaż nie do końca, bo jednak składniki były przemyślane i końcowy efekt udowodnił, że   jak najbardziej trafione. Zupa jest bardzo sycąca i co najważniejsze bardzo smaczna.     Dla 4 osób: 200 g białej fasoli 300 g mięsa mielonego wieprzowego 200 g pieczarek 2 kostki serka topionego w złotku 1 średni por 1 kostka rosołowa Sól, pieprz Olej do smażenia   Fasolę ugotować do miękkości w osolonej wodzie. Mięso mielone przyprawić i usm... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Jadło i czytadło

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.