Sernik na zimno

Sernik na zimno

Sernik na zimno

Łatwy w wykonaniu, szybki i smaczny deserek. Przepis pochodzi z "Poradnika smakosza" nr 9-10/2008. Składniki: 4 opakowania galaretki owocowej (każda innego koloru); 1000 g serka homogenizowanego waniliowego; Dodatkowo: 1 galaretka owocowa; dowolne owoce do dekoracji (nie koniecznie); Wykonanie: Galaretki rozpuścić pojedynczo, każdą w 150 ml wody. Każdą przestudzoną galaretkę połączyć z 250g serka. Poszczególne masy wylewać kolejno do formy, pamiętając że warstwę następną nakładamy, gdy poprzednia stężeje w l... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu In my kitchen

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.