Żeberka w sosie musztardowo-miodowym

Żeberka w sosie musztardowo-miodowym

Żeberka w sosie musztardowo-miodowym

Przepis na : obiad

Składniki na ok. 3-6 porcji  : –  600 g świeżych żeberek wieprzowych ( przy założeniu, że jedno ma ok. 100 g) marynata do żeberek : – 3 łyżki miodu, – 2 łyżki musztardy, – 4 łyżki oleju rzepakowego, – przyprawy: świeżo zmielony pieprz (około 1/2 łyżeczki), łyżeczka ostrej papryki, łyżeczka wędzonej papryki, łyżka słodkiej papryki, 1/2 łyżeczki soli, 2 łyżeczki czosnku granulowanego, łyżeczka ziół prowansalskich. Do podania np: –  sałatka z czerwonej kapusty, ogóre... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu I LOVE LIFE

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.