Pinchos czyli hiszpańskie grzanki z grzybami i jajkiem sadzonym przepiórczym.

Pinchos czyli hiszpańskie grzanki z grzybami i jajkiem sadzonym przepiórczym.

Pinchos czyli hiszpańskie grzanki z grzybami i jajkiem sadzonym przepiórczym.

Zainspirowana ostatnią podróżą do Barcelony wrzucam przepis na jeden z rodzajów przekąsek tzw. pinchos :)z grzankami i jajkiem sadzonym przepiórczym. Proste i pyszne Czyli to co najbardziej lubię w przepisach . Składniki/4 porcje: – 4 jajka przepiórcze – 250 g grzybów leśnych świeżych lub marynowanych – 2 ząbki czosnku – 4 kromki bagietki – kilka listków rozmarynu lub suszonyego rozmarynu – sól i pieprz sałatka – kilka koktajlowych pomidorków – mix sałat – ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu I LOVE LIFE

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.