Penne ze szparagami i ciecierzycą w sosie pomidorowym

Penne ze szparagami i ciecierzycą w sosie pomidorowym

Penne ze szparagami i ciecierzycą w sosie pomidorowym

Ostatnimi szparagami w sezonie należy się nacieszyć, a że my bardzo lubimy makaron to była to uczta 2w1. Składniki na 4 porcje: 400 g makaronu ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu pęczek zielonych szparagów 300-400 g pomidorków koktajlowych 200 g mleka kokosowego z puszki 180 g pesto z suszonych pomidorów (1 słoiczek) puszka 400 g ciecierzycy łyżeczka kuminu łyżeczka suszonej bazylii Przygotowanie: Szparagi obierz i pokrój w 1 cm kawałki. Pomidorki poprzekrawaj na pół. W dużej głębokiej patelni rozgrzej 2 łyż... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu greenscarf

Autor

becky greenscarf

100 % weganka

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

szparagi, pesto, makaron, makarony, kokosowe, zupa pomidorowa, zielone szparagi, penne, sosy, sos pomidorowy, dania z makaronem, makaron z pesto, warzywa na patelnie, makaron penne, sos do makaronu, makaron z patelni

Inne przepisy z greenscarf

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.