Dyniowe wegańskie racuchy

Dyniowe wegańskie racuchy

Dyniowe wegańskie racuchy

Przepis na : deser

Wypatroszyłam swoją ostatnią dynię, a Miśki moje zażyczyły sobie obiad na słodko, więc wykombinowałam racuchy. To chyba widać, że są pyszne, ale jakby co to wyjaśniam, że są aromatyczne, sycące i dostałam 10/10 od Miśki małej za nie i komplement : delicje mama! ps. Są równie dobre na zimno. Składniki na około 8 sztuk, są sycące więc starczy dla 4 osób: około 500 g dyni, czyli nie więcej niż 500, a waga podana po obraniu ze skóry i bez zbędnych farfocli 200 ml mleka roślinnego/najlepiej sojowego sok z połowy cytryny (do... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu greenscarf

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Autor

becky greenscarf

100 % weganka

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

racuchy, dynia, syrop, wegańskie, imbir, orzechy, obiad, deser, desery, ciasto, bez pieczenia, obiad dla 2 osób, ciasto na zimno, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, ciasto orkiszowe, ciasto z orzechami, ciasto cytrynowe, ciasta z masa

Inne przepisy z greenscarf

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.