Zupa Ostro- kwaśna po syczuańsku

Zupa Ostro- kwaśna po syczuańsku

Zupa Ostro- kwaśna po syczuańsku

Zupa słodko kwaśna po syczuańsku, to jedno z najbardziej popularnych dań kuchni chińskiej. Jej intensywny smak i aromat sprawiają, że jest idealnym wyborem dla miłośników orientalnych smaków. Zupa słodko kwaśna po syczuańsku to danie, które zaskakuje bogactwem smaków. Spróbujcie sami ugotować w domu i poczuj się jak w najlepszej chińskiej restauracji! Składniki: 300 g kukurydzy z puszki 20 g suszonych grzybów mun, namoczonych, pokrojonych w paseczki 1 i 1/2 łyżki mąki ziemniaczanej 100 ml wody 1 jajko 100 ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu gotuj ze mną

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.