PALUSZKI FRANCUSKIE Z CZOSNKIEM

5
  • PALUSZKI FRANCUSKIE Z CZOSNKIEM
  • PALUSZKI FRANCUSKIE Z CZOSNKIEM

    SKŁADNIKI: 375 g ciasta francuskiego PRZYPRAWY PO OK 1/2 ŁYŻECZKI: Sól himalajska Papryka czerwona Chilli Czosnek granulowan PRZYGOTOWANIE:  Ciasto francuskie lekko rozwałkowuję. Następnie wycinam paski o szerokości ok 2 cm.  Przyprawy  mieszam ze sobą a następnie posypuję nimi paski z ciasta.  Każdy pasek zawijam w prawą stronę a następnie lekko przyciskam. Na blachę wykładam papier do pieczenia a następnie układam obok siebie. Piekę ok 15-20 min w 180 stopniach Czytaj dalej na blogu Gotowanie Patki


    Tematycznie do tego przepisu

    • Ciasta na Święta Bożego Narodzenia
      Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

      Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

    • Najlepsza dieta na zimę
      Najlepsza dieta na zimę

      Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

    • Dieta dla rzucających palenie
      Dieta dla rzucających palenie

      Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

    • 15 przepisów na karpia
      15 przepisów na karpia

      15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

    Inne przepisy z Gotowanie Patki

    Dodaj komentarz