KLUSKIE ŚLĄSKIE Z CZARNYM PIEPRZEM

KLUSKIE ŚLĄSKIE Z CZARNYM PIEPRZEM

KLUSKIE ŚLĄSKIE Z CZARNYM PIEPRZEM

Dziś zapraszam na Kluski Śląskie z czarnym pieprzem. Kluski podaję z pyszną Zasmażaną Białą Kapustą firmy ORZECH . Kapustkę podaję na ciepło ale można również jeść ją na zimno. Idealny duet podany na bezmięsny obiad. Zapraszam do spróbowania :) Smacznego :) SKŁADNIKI:   1 kg ziemniaków Ok 1/2 szklanki mąki ziemniaczanej Sól do smaku Pieprz czarny w młynku do smaku Olej ok 1 łyżki Ok 3 l wody Zasmażana Kapusta Biała ORZECH PRZYGOTOWANIE: Ziemniaki obieram, myję kroję na mniejsze kawałki gotuję w osolonej wodzi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotowanie Patki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.