Wielkanoc z białą kiełbasą "Hańderek"

Wielkanoc z białą kiełbasą

Wielkanoc z białą kiełbasą "Hańderek"

Biała kiełbasa "Hańderek" To nie tylko tradycyjny żurek.  Można ją piec, zapiekać i tworzyć niezwykłe przekąski Wielkanocne.  Ja dziś zrobiłam kiełbaski zapiekane w cieście francuskim z sosem pomidorowymi i żółtym serem.  Podajemy je z ćwikłą lub chrzanem. Udekorowane sałatą, rzodkiewkami i jajeczkami zdobią stół Wielkanocny i zaskakują smakiem.  Kiełbaski w cieście francuskim biała kiełbasa Hańderek ciasto francuskie sos pomidorowy a'la keczup żółty ser Foremki do muffinek lub małe koki... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotowanie jest łatwe

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.