Warzywne sajgonki czy spring rollsy, nazywajcie je jak chcecie, są po prostu boskie w smaku!

Warzywne sajgonki czy spring rollsy, nazywajcie je jak chcecie, są po prostu boskie w smaku!

Warzywne sajgonki czy spring rollsy, nazywajcie je jak chcecie, są po prostu boskie w smaku!

Warzywne sajgonki czy spring rollsy, nazywajcie je jak chcecie, są po prostu boskie w smaku! Przygotowuje się w tym samym czasie co klasyczną sałatkę. Przede wszystkim polecam smażenie indyka (czy piersi z kury) na suchej patelni, a później z dodatkiem wody. „Smażenie na wodzie” jest moją ulubioną formą przygotowywania mięska od kiedy jestem na diecie. Składniki: 300g sałaty lodowej 220g czerwonej kapusty 160g marchwi 75g filetu z indyka (możecie dodać więcej) 100g serka kremowego light (użyłam Piątnicy, któ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotowanie i blogowanie

Autor

Małgorzata WróblewskaMałgorzata Wróblewska

Z każdym rokiem interesuje mnie coraz więcej rzeczy i z każdym rokiem jestem coraz bardziej cierpliwa by je robić :) www.gotowanieiblogowanie.pl

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

indyk, sałata, kapustą, papryka, czerwona kapusta, sałata lodowa, piersi, pierś, diety, dieta, sałatki, sałatka, pierś z indyka, przekąska, słone przekąski, przekąski, sałatka warzywna, salatki warzywne, sałatka z sałatą lodową, sałatka ryżowa, lekkie sałatki

Inne przepisy z Gotowanie i blogowanie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.