Rozgrzewający i kremowy camembert w panierce ziołowej

Rozgrzewający i kremowy camembert w panierce ziołowej

Rozgrzewający i kremowy camembert w panierce ziołowej

Smażony, pieczony, z grilla - każda wersja camemberta na gorąco jest wspaniała. Dziś wersja smażona na oleju rzepakowym. Stosuję rafinowany olej rzepakowy w swojej kuchni i cenię go za to, że nie tylko podkreśla smak moich potraw, ale także dlatego, że jest naszym rodzimym skarbem. Taka polska oliwa. Składniki: 2 serki camembert 1 jajko łyżka pociętych suszonych pomidorów dwie łyżeczki ziół prowansalskich szczypta suszonego chili 3 łyżki oleju rzepakowego rafinowanego Jajko roztrzepujemy, moczymy w nim serek a ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotowanie i blogowanie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.