Cebula faszerowana mięsem i serami pleśniowymi

Cebula faszerowana mięsem i serami pleśniowymi

Cebula faszerowana mięsem i serami pleśniowymi

Cebula faszerowana serami pleśniowymi to moja ulubiona, ukochana przekąska. Pierwszy raz przygotowałam ją ponad 10 lat temu, gdy zaprosiłam na swoje urodziny grono moich znajomych. Chyba każdy z nich jadł to cudo pierwszy raz w życiu, bo początki były trudne, nikt nie chciał się przełamać „bo to przecież cebula”, ale gdy spróbowali… każdy chciał dokładkę. Pieczoną cebulę przygotowałam w pięknym bułgarskim glinianym garnku Gjuwecz . Składniki: 4 duże cebule 100g mięsa mielonego 100g sera pleśniowego bavaria blu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotowanie i blogowanie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.