Domowe grzanki ziołowe do zup i sałatek

Domowe grzanki ziołowe do zup i sałatek

Domowe grzanki ziołowe do zup i sałatek

Składniki: Chleb pszenny, krojony (o wadze 500 g, najlepiej czerstwy); 1 czubata łyżka czosnku granulowanego; 1 czubata łyżka suszonego oregano; 1 czubata łyżka suszonej bazylii; 1 suszona łyżka słodkiej papryki w proszku; 4 łyżki oleju. Dodatkowo: Blacha od piekarnika; Papier do pieczenia.   1 łyżka = 15 ml Sposób przygotowania:   Kromki chleba pokroić w drobną kostkę. Połowę pokrojonego chleba wrzucić do dużej miski. Posypać połową przypraw i polać połową oleju. Delikatnie wymieszać. Dodać pozostałe ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gospodyni Miejska

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.