Risotto con prosciutto + warsztaty fotograficzne

Risotto con prosciutto + warsztaty fotograficzne

Risotto con prosciutto + warsztaty fotograficzne

Przepis na : kolacja

Jestem w raju na ziemi. Otaczająca mnie zieleń, śpiew ptaków i słońce sprawiają, że czerpię z pobytu we włoskiej  agroturystyce  więcej niż tylko żywieniową wiedzę. Wspaniali ludzie których tu poznałam dają mi motywację do działania. Każdego dnia zgłębiam tajniki tutejszej kuchni, w zdrowszej, pełnej smaku i ekologicznej wersji. Dotychczas poznałam duszę prawdziwego chleba na domowym zakwasie, kompozycji warzyw otulonych w puszystym cieście frittaty oraz ogrom przepisów na ciasta z wykorzystaniem ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gawron w rosole

Warto przeczytać

Który miód jest najlepszy? Lecznicze właściwości miodu.

Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.