Panierowane stripsy

15

Panierowane stripsy

Przepis na : kolacja

Opis: Coś dla miłośników klasycznych smaków – pierś z kurczaka panierowana w baaardzo chrupiącej panierce usmażona na złoto. Zapraszam do zapoznania się z daniem, które przypomina znane i lubiane danie z sieciówki fast food. Składniki: 1 podwójna pierś z kurczaka 1 łyżeczka pieprzy cayenne Sól Słodka papryka 1 jajko Mąka pszenna 1/4 szklanki mleka Olej do smażenia Sposób przygotowania: Na początku pierś z kurczaka myjemy i dokładnie osuszamy. Mięso kroimy na paski i wrzucamy do miski. Do tego dodajemy 1/4 łyżecz... Czytaj dalej na blogu FoodMagazine.pl - Przepisy kulinarne


Tematycznie do tego przepisu

  • Ciasta na Święta Bożego Narodzenia
    Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

    Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

  • Najlepsza dieta na zimę
    Najlepsza dieta na zimę

    Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

  • Dieta dla rzucających palenie
    Dieta dla rzucających palenie

    Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

  • 15 przepisów na karpia
    15 przepisów na karpia

    15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Inne przepisy z FoodMagazine.pl - Przepisy kulinarne

Dodaj komentarz