Sałatka z tuńczykiem i fasolą mung

Sałatka z tuńczykiem i fasolą mung

Sałatka z tuńczykiem i fasolą mung

Przepis na : sałatka

Nowa odsłona sałatki z tuńczykiem. Jest pożywna i lekka zarazem. Doskonale nadaje się na świąteczną kolację. Składniki 1 puszka tuńczyka z oleju 1 szkl fasoli mung firmy Targroch kilka różyczek brokuła 2-3 ogórki kiszone 1 papryka czerwona 1 słoik selera konserwowego kawałek pora majonez sól pieprz czarnuszka kwasek cytrynowy firmy Gellwe 1. Fasolę mung zalewamy wrzątkiem i odstawiamy na 3 godziny. Następnie dokładnie płuczemy i zalewamy dwiema szklankami wody. Gotujemy na dużym ogniu przez 10 minut, żeby po... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Fiołkowa Kuchnia Małgorzaty

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

12 pysznych przepisów na sałatki na Święta

Poniżej znajdziecie zestawienie pysznych sałatek na Święta. 12 prostych i smacznych przepisów na sałatki wigilijne oraz na kolejne dni świąt.

Czytaj dalej...

Autor

Fiołkowa Kuchnia MałgorzatyFiołkowa Kuchnia Małgorzaty

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ogórki, sałatka, sałatki, fasola, tuńczyk, brokuły, papryka, brokuł, majonez, surówka, wielkanoc, sałatka z selerem, ogórki kiszone, świąteczne przepisy, świąteczne, kolacja, słoik, sałatki z brokułów, sałatka z brokułami, sałatka z tuńczykiem, ogórki konserwowe, sałatka z majonezem, smaczna sałatka, czerwona fasola, fasola czerwona, lekkie sałatki

Inne przepisy z Fiołkowa Kuchnia Małgorzaty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.