tradycyjnie poniedziałkowy przepis raczej nie wymaga przemęczenia się. Pstrąg jest bardzo wdzięczną rybą jeśli chodzi o przyjmowanie aromatów, co pokazywałam nacierając go szałwią, faszerując czosnkiem i owijając w boczek lub w drugiej wersji nadziewając natką i skórką cytrynową . Do tego błyskawicznie się piecze. Same zalety :D pieczony pstrąg z pesto z bazylii 2 pstrągi, 1 cytryna, 2 łyżeczki pesto z bazylii, sól, pieprz Sprawione pstrągi natrzyj solą i pieprzem i odstaw na kilka godzin. Sparzoną cytrynę prz... czytaj dalej...
Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Jeśli chcesz dbać o swoje serce powinieneś zacząć stosować się do diety śródziemnomorskiej. Dzięki niej Twoje serce będzie zdrowsze.
Czytaj dalej...