Paszteciki z kapustą i grzybami

11

Paszteciki z kapustą i grzybami

Paszteciki z kapustą i grzybami to pyszne wegetariańskie danie obiadowe, które smakuje wyśmienicie. Można je podać z barszczem czerwonym, lub zjeść jako samodzielny obiad . Nie ukrywam jednak, że paszteciki najlepiej smakują z barszczykiem . Same są troszkę mulące, ale zawsze można podać je z herbatą :). Nadzienie pasztecików zrobiłam z pieczarek i kapusty kiszonej. Składniki te poddałam obróbce termicznej – pieczarki podsmażyłam, a kapustę kiszoną ugotowałam. Zamiast pieczarek możecie użyć grzybów leśn... Czytaj dalej na blogu Ekspansja Smaku


Tematycznie do tego przepisu

  • Ciasta na Święta Bożego Narodzenia
    Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

    Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

  • Najlepsza dieta na zimę
    Najlepsza dieta na zimę

    Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

  • Dieta dla rzucających palenie
    Dieta dla rzucających palenie

    Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

  • 15 przepisów na karpia
    15 przepisów na karpia

    15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Inne przepisy z Ekspansja Smaku

Dodaj komentarz