Pieczeń z mięsa mielonego z sosem koperkowym

Pieczeń z mięsa mielonego z sosem koperkowym

Pieczeń z mięsa mielonego z sosem koperkowym

Przepis na pyszną pieczeń z mięsa mielonego ze skwarkami z boczku i smażoną cebulką, polaną sosem koperkowym to pomysł na wyśmienity obiad. Podajemy z kluskami śląskimi albo ziemniakami i ulubioną surówką. Składniki na pieczeń z mięsa mielonego: 0,5 kg mielonej wieprzowiny jajko duża cebula 250 g boczku pól szklanki mleka bułka pszenna 100 g kaszy manny łyżka masła sól, pieprz, tymianek, pietruszka Przygotowanie Boczek i cebulę kroimy w drobną kostkę i podsmażamy na rumiano. Odstawiamy do ostygnięcia. Bułkę moczy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu e-PrzepisyKulinarne

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.