krwawy popcorn

krwawy popcorn

krwawy popcorn

składniki: ziarna kukurydzy lub gotowy popcorn czerwony barwnik spożywczy lukier lub roztopione masło wykonanie: Ziarna kukurydzy umieszczamy na suchej rozgrzanej patelni, przykrywamy pokrywką i czekamy, aż wystrzelą, zamienią się w popcorn. Lukier lub roztopione masło mieszamy z barwnikiem spożywczym. Gotowym polewamy popcorn. Zapisz Zapisz Zapisz Zapisz czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Domowy Smak Jedzenia

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.