Przepis na szakszukę

Przepis na szakszukę

Przepis na szakszukę

Przepis na : śniadanie

Szakszuka ze świeżych pomidorów    Szakszuka, to dla mnie zasadniczo jajka sadzone. Tylko, że zrobione w obłędny sposób, to znaczy smakują obłędnie... Nasuwa się wtedy myśl: "Dobre! Tylko dla czego tak mało?"  👉Jak zrobić szakszukę z pomidorami❓     Od dziś możecie wprowadzić do swojego menu śniadaniowego nową pozycję. Jak już zrobicie szakszukę z Agnieszki przepisu, to się zakochacie, oczywiście w nowym śniadaniu...  👉Jak sparzyć pomidory❓     Przy okazji dowie... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Dieta Rozdzielna i Zdrowie

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Jak sprawdzić czy jajka są świeże?

Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd

Czytaj dalej...

Autor

Agnieszka SnochAgnieszka Snoch

Jestem absolwentką technologii żywności. Moją pasją jest gotowanie i przyrządzanie zdrowych potraw, dlatego na co dzień praktykuję dietę rozdzielną, promuję ją - gorąco ją polecam, by poprawić lub odzyskać utracone zdrowie, zwiększyć swoją energię i lepiej się prezentować. Moja fascynacja dietą rozdzielną bierze się z faktu, że stosując ją by poprawić zdrowie można przy okazji schudnąć, albo chcąc schudnąć można poprawić zdrowie.

Inne przepisy z Dieta Rozdzielna i Zdrowie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.