Pasta pieczarkowo-jajeczna z żółtym serem

Pasta pieczarkowo-jajeczna z żółtym serem

Pasta pieczarkowo-jajeczna z żółtym serem

Lubicie pasty kanapowe? Jeśli tak, to dobrze trafiliście! Połączenie pieczarek, jajek i żółtego sera jest rewelacyjne. Niby nic wymyślnego, ale naprawdę super smakuje i bardzo szybko znika. Pasta idealnie nadaje się jako smarowidło do pieczywa, a ja ją uwielbiam nawet podjadać prosto z miseczki - jak też ostatnio z piramidkami Popcrop . Oczywiście jeśli zostanie kilka sztuk w paczce, bo razem z mężem uwielbiamy takie chrupiące przekąski. I zresztą nasi goście też. Więcej o piramidkach napisałam tu - klik . P... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Di gotuje

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Jak sprawdzić czy jajka są świeże?

Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.