Jabłka pod cynamonową kruszonką z orzechami włoskimi

Jabłka pod cynamonową kruszonką z orzechami włoskimi

Jabłka pod cynamonową kruszonką z orzechami włoskimi

Przepis na : deser

https://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com     Zainspirowałam się przepisem z książki Anny Starmach: "Pyszne na słodko". Troszkę go "ulepszyłam". Deser lub jak kto woli - ciasto smakuje przepysznie. Aromat cynamonu i orzechy sprawiają, że tak przyrządzonym jabłkom nie sposób się oprzeć.  Rewelacyjnie smakują na ciepło, szczególnie z kulką lodów waniliowych, bitą śmietaną czy po prostu bez dodatków.  Crumble to idealne rozwiązanie dla osób, które mają problemy z pieczenie... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Di gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.