Diablotki z prażoną cebulką (ciasteczka z żółtego sera)

Diablotki z prażoną cebulką (ciasteczka z żółtego sera)

Diablotki z prażoną cebulką (ciasteczka z żółtego sera)

  Przepis autorski (mój). Diablotki to kruche ciasteczka z żółtego sera. Można je podawać do zup lub po prostu jako przekąskę. Dla mnie najlepiej smakują w formie ciasteczek, które robię już od wielu lat. Moja rodzina i znajomi je uwielbiają! Są naprawdę przepyszne! W internecie można znaleźć mnóstwo przepisów na diablotki z ciasta francuskiego i o różnych kształtach.  Chyba najpopularniejszymi są paluszki. (około 35 sztuk) 200g żółtego sera (najlepiej o ostrym smaku; zwykła gouda też się sprawdzi) &nbs... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Di gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.