Pasztet z wątróbek z morelami

Pasztet z wątróbek z morelami

Pasztet z wątróbek z morelami

Pasztet z drobiowych wątróbek przygotowywałam podobnie jak Pâté z drobiowych wątróbek i pasztet z wątróbek z żurawiną. Smaki paszteciku z drobiowych wątróbek można wzbogacać na różne sposoby. Tym razem polecam zrobić roladki z siekanymi suszonymi morelami. Wątróbki przed smażeniem moczymy w mleku aby stały się bardziej delikatne. Przepis na pasztet z wątróbek z morelami  jest nie tylko łatwy w przygotowaniu, ale i ekspresowy, Jeśli nie zamierzamy go chłodzić, to w ciągu 30 minut możemy się delektować sm... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Damsko-męskie spojrzenie na kuchnię

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Michał, 15 maja 2014 13:40:09

Uwielbiam wątróbkę, a już w postaci pasztetu to dałbym się za nią pokroić
Pomysł nadziania go morelami jest świetny, to musi być pyszne!