Koktajl arbuzowo-morelowy

Koktajl arbuzowo-morelowy

Koktajl arbuzowo-morelowy

Sezon arbuzowy trwa. Arbuz to, moim zdaniem, jeden z najbardziej letnich owoców, no, może oprócz leśnych borówek ;) Schłodzony koktajl jest doskonałym orzeźwieniem na gorące dni. Proporcje na około 300 mililitrów koktajlu, czyli idealne śniadanie :) 4 morele 1 duży plaster arbuza 150 gram jogurtu naturalnego Arbuza obkroić ze skórki, pokroić w duże kostki i wyjąć pestki. Morele umyć, przepołowić, wypestkować i obrać z mechatej skórki. Do wysokiego naczynia wlać jogurt, dodać owoce i wszystko razem zmiksować... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Czerwony Gupik

Warto przeczytać

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.