Pierś z indyka w sosie miodowo-musztardowym

Pierś z indyka w sosie miodowo-musztardowym

Pierś z indyka w sosie miodowo-musztardowym

Przepis na : obiad

Czasem proste rozwiązania są najlepsze. Nie potrzeba wcale dużo czasu, aby przygotować coś pysznego. Dziś zapraszam na delikatne mięso w słodko-ostrym sosie. Spróbujcie koniecznie! ;) Składniki: około  1 kg piersi z indyka 3 łyżki miodu 2 czubate łyżki musztardy sarepskiej 2 czubate łyżki musztardy francuskiej 3 łyżki śmietany do zup i sosów 2 łyżki oleju pieprz rozmaryn  czosnek granulowany 0,5 litra bulionu  Mięso myjemy, oczyszczamy. Nacieramy pieprzem, i czosnkiem granulowanym. Z miodu, ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Czerwona Porzeczka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.