Babeczki kukurydziane z kremem malinowym | bez białego cukru / glutenu / laktozy |

Babeczki kukurydziane z kremem malinowym | bez białego cukru / glutenu / laktozy |

Babeczki kukurydziane z kremem malinowym | bez białego cukru / glutenu / laktozy |

Przepis na zdrowe babeczki na sobotę :) Wiosenne, różowe i bardzo smaczne. Nie zawierają glutenu, laktozy ani białego cukru. Są bardzo proste w przygotowaniu, same babeczki to zaledwie 5 składników. Składniki: 2 szkl. mąki kukurydzianej 1 jajko 2 szkl. mleka migdałowego (lub innego roślinnego/bez laktozy) 1 łyżeczka proszku do pieczenia bez glutenu 5 łyżek cukru kokosowego/trzcinowego/ksylitolu Krem: Garść malin mrożonych HORTEX 4 łyżki mleka kokosowego 1 łyżka serka mascarpone 1 łyżka cukru kokosowego/trzcino... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Czarnawisienka

Warto przeczytać

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.