Patisony faszerowane mięsem i kaszą kuskus

Patisony faszerowane mięsem i kaszą kuskus

Patisony faszerowane mięsem i kaszą kuskus

Przepis na : obiad

  Muszę się przyznać, że patisony to ja jadałam do tej pory marynowane, ale ostatnio znajomi z zaprzyjaźnionego centrum ogrodniczego Kaldera obdarowali mnie kilkoma dorodnymi okazami. Szkoda, żeby się zmarnowały więc musiałam coś wykombinować. Poszukałam inspiracji w sieci, trochę pokombinowałam i tak o to powstały patisony faszerowane kuskusem, pieczarkami i mięsem. Mężowi posmakowały bardzo, mi zresztą również dlatego dzielę się z Wami przepisem, może i Wy zechcecie zaskoczyć swoich bliskich tym pysznym... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Cynamonowe szczęście

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.