Parowańce z jagodami (pampuchy, kluski na parze) - najlepszy przepis

Parowańce z jagodami (pampuchy, kluski na parze) - najlepszy przepis

Parowańce z jagodami (pampuchy, kluski na parze) - najlepszy przepis

Przepis na : obiad

  U mnie w domu mówi się na nie parowańce, ale spotkałam się też z określeniem pampuchy lub kluski na parze. Moja mama robi je dość często, ja raz do roku obowiązkowo z jagodami, a że w tym roku w końcu dopracowałam proporcje i ciasto wyszło idealnie puszyste i delikatne, postanowiłam je zapisać. Dla Was moi mili czytelnicy - może zrobicie je z jagodami, serem, czy innym smakowitym nadzieniem. I dla mnie żebym ponownie nie musiała kombinować i robić na oko. Tak właśnie dla mnie, bo przyznaję się, nie z... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Cynamonowe szczęście

Warto przeczytać

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.